MICROSOFT 365 İŞ EKSTRA

  • Word, Excel, PowerPoint ve diğer uygulamaların en son sürümleriyle güncel kalın.
  • Outlook, Exchange ve Microsoft Teams kullanarak müşterilerle ve iş arkadaşlarınızla bağlantı kurun.
  • OneDrive’da kullanıcı başına 1 TB bulut depolama alanı ile dosyalarınızı her yerden yönetin.
  • Kapsamlı kimlik avı ve fidye yazılımı koruması ile işletmenizi gelişmiş siber tehditlere karşı koruyun.
  • Verilerin yanlışlıkla paylaşılmasını önlemeye yardımcı olmak için şifrelemeyi kullanarak hassas bilgilere erişimi denetleyin.
  • Verilerinizle bağlantısı olan cihazları ve iOS, Android, Windows ve MacOS3 cihazlarını güvende ve güncel tutun.
     

 

Windows 11, Windows 10 Pro ve Windows 365 ile uyumludur. Bazı yönetim özelikleri Windows Home’da desteklenmez. Tüm diller dahildir.

DAHİL OLAN UYGULAMALAR

Outlook OneDrive Word Excel PowerPoint SharePoint Microsoft Teams
Exchange Publisher (yalnızca PC) Access (yalnızca PC) Intune Microsoft Defender Azure Information Protection Azure AD Premium P1
           
      Azure Sanal Masaüstü      

 

Sık Sorulan Sorular

Microsoft 365 İş Ekstra, kullanıcı sayısı en fazla 300 olan küçük ve orta ölçekli işletmeler için özel olarak tasarlanmıştır. Microsoft 365 İş Standart’ın sınıfının en iyisi üretkenlik özelliklerinin yanı sıra kapsamlı güvenlik ve yönetim özellikleri sunarak cihazlar genelinde iş verilerinin ve varlıklarının korunmasını sağlar.

Microsoft, çok çeşitli üretkenlik ve güvenlik yönetimi teklifleri sunar. Küçük ila orta ölçekli işletmeler, her biri giderek daha güçlü hale gelen özellikler ve işlevler sunan bu teklifleri değerlendirebilir.

 

Microsoft 365 İş Standart, Office uygulamaları ile iş sınıfı e-posta, bulut dosya depolama ve Microsoft Teams gibi bulut hizmetlerini bir araya getirir. Microsoft 365 İş Ekstra, aynı uygulamaların ve hizmetlerin tümünün yanı sıra gelişmiş siber tehdit koruması ve cihaz yönetimi özelliklerini içerir. Microsoft 365 İş Ekstra, en fazla 300 çalışanı olan işletmeler için tasarlanmıştır. 

 

Microsoft 365 Kurumsal, İş için Microsoft 365’ten daha yüksek düzeyde uyumluluk ve güvenlik yönetimi sunan ve ek iş zekası ve analiz işlevselliği sağlayan lisanslama planları grubudur. Bu planlar, kurumsal müşteriler ve 300’den fazla kullanıcısı olan müşteriler için tasarlanmıştır.

Kuruluşunda Microsoft 365 İş Ekstra’yı kullanmak isteyen kullanıcıların, PC’lerini yönetme hizmetinden yararlanmak için mevcut masaüstü bilgisayarlarında Windows 11 veya Windows 10 Pro* sürümünü çalıştırıyor olmaları gerekir.

 

*Makineler şu anda Windows 8.1 Pro’yu çalıştırıyorsa Windows 10 Pro yükseltme hakları Microsoft 365 İş Ekstra’ya dahildir.

 

Makineler şu anda Windows 10 sürüm 2004 veya üstünü çalıştırıyorsa Windows 11 Pro yükseltme hakları Microsoft 365 İş Ekstra’ya dahildir.

Microsoft 365 İş Ekstra’nın dağıtımı için bir iş ortağından yardım almak önerilir. Microsoft iş ortağınıza Microsoft 365 İş Ekstra’yı sunup sunmadıklarını sorun. İş ortağınız, sahip olduğunuz seçenekleri anlamanıza yardımcı olabilir ve Microsoft 365 İş Ekstra’yı kurumunuzda dağıtmaya yönelik en iyi önerileri sunar. 

Evet, Microsoft 365 İş Ekstra aboneliklerinizi Azure, Dynamics 365, Microsoft 365 planları ve eklentileriyle birleştirebilirsiniz.

Hayır. Herkesin bir Microsoft 365 İş Ekstra aboneliğine ihtiyacı yoktur. Fakat yalnızca Microsoft 365 İş Ekstra aboneliğiyle yönetilen cihazları kullanan müşteriler, güvenlik ve yönetim avantajlarından yararlanabilir.

 

Bir BT ortamının standartlaştırılması, zamanla yönetim ve güvenlik maliyetlerini azaltmaya yardımcı olur ve işletmeler, standart bir BT ortamına sahip olmak için çalışmalıdır. Fakat bazı küçük ve orta ölçekli müşteriler, donanımlarını yükselttiğinde genellikle yazılımlarını de güncelleştirir. Bu işletmeler, Microsoft 365 İş Ekstra’yı kurumlarının bir bölümüne dağıtabilir. Hassas iş verilerinin en iyi şekilde korunduğundan ve işbirliği deneyimlerinin tutarlı olduğundan emin olmak için tüm kullanıcılara dağıtım yapılması önerilir.

Şu anda kullandığınız donanım Windows 8 Pro ya da daha güncel bir sürümü çalıştırıyorsa Microsoft 365 İş Ekstra’nın minimum gereksinimlerini karşılıyor olabilir. 

 

Yakın zamanda satın alınan Windows 10 Pro cihazlarının yükseltmeye uygun olduğundan emin olmak için Windows 11 sistem gereksinimlerini kontrol edin veya PC'nizin Windows 11'i çalıştırıp çalıştıramadığını görmek için PC Durumu Denetim uygulamasını kullanın.

 

Mevcut masaüstü (Win32) uygulama uyumluluğu, Windows 10 ve Windows 11'de güçlüdür; mevcut uygulamaların %99’undan fazlası2 herhangi bir değişiklik yapılmadan çalışmaktadır. Müşteriler ve güvendikleri BT danışmanları, Microsoft 365 İş Ekstra’ya geçiş sürecinin sorunsuz olması için Windows 10 uyumluluğu hakkında önerilen uygulama test işlemini okumalı ve Office sistem gereksinimlerini gözden geçirmelidir.

Evet. Uygun bir plandan Microsoft 365 İş Ekstra’ya geçiş yapabilirsiniz. Geçerli planınıza bağlı olarak aylık ücretler azalıp artabilir. 

Sınıfının en iyisi Office uygulamaları, akıllı bulut hizmetleri ve gelişmiş güvenlik sunan Microsoft 365, işimizde ve hayatımızda önemli hedeflere ulaşmamıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış üretkenlik bulutudur.

Office 365 iş planları, Microsoft 365 iş planları olarak değiştirildi.